Ungdomsboliger i Odense

Adresse:​

Roersvej 31C, 5000 Odense

Areal:

1.568 m²

Ejendomstype:

Ungdomsboliger

Arkitekt:

Clausen & Weber A/S

Byggeperiode

2005-2006

Sukkerkogeriet

Odense

  • Ungdomsboligerne er placeret i forlængelse af det tidligere opførte etagebyggeri til boligformål og plejecenter, på Fælledvej i Odense. Området kaldes af historiske grunde Sukkerkogeriet idet der tidligere lå nogle sukkersiloer. Byggeriet er med sin absolut centrale placering meget attraktivt beliggende til formålet ungdomsboliger, og medvirker til at gøre nærområdet multifunktionelt, med en blanding af boliger i forskellige kategorier, kontorerhverv, forretninger og kultur.
  • Boligerne er disponeret i en 4 etagers bygning. Der i alt rummer 32 boliger, heraf er 1 stk. indrettet specielt til handicapbolig. Boligerne er fordelt med 8 stk. på hver etage. Kælderarealet er udlagt til depotrum, vaskeri, teknik og fællesrum.
  • Bebyggelsen indeholder 2 opgange der således servicerer hver 16 lejemål. Alle lejligheder er indrettet således at der er rummelige køkkener, gode møbleringsmuligheder og et særligt sovehjørne.
  • Der er lagt vægt på at imødekomme de ønsker der stilles af unge beboere nu om dage for at fremtidssikre boligerne mest muligt.
  • Fællesfunktioner er beliggende i en høj kælder. Fra opholdsarealet er der udgang  til en terrasse der via et trappeanlæg fører op i haven.​​

Nordkranen A/S - Gothersgade 14, 1.sal, 1123 København K.  - Tlf.: 44 52 20 20