Ungdomsboliger ”ALLA TIN GALLA”

Adresse:​

Musicon , Rampelyset 1, 4000 Roskilde

Areal:

5,190 m²

Ejendomstype:

Ungdomsboliger

Arkitekt:

CREO Arkitekter

Byggeperiode

April 2009- Juni 2010

Musicon, ”Alla Tin Galla”

Roskilde

  • Musicon Kollegiet består af 104 boliger heraf 6 handicapvenlige boliger der er beliggende i den nye kreative bydel Musicon i Roskilde. Alle boligerne er 2-rums boliger med eget toilet, bad og køkken. Der er et indbygget skab i entreen og køkkenet er et trinet tekøkken med 2 kogeplader.
  • Boligen fremstår lys og indbydende i den moderne og spændende arkitektur. Der er flere store fælles tagterrasser som indbyder til hyggeligt samvær med alle naboerne. Derudover er der festlokale, vaskeri samt et skur til hver lejlighed.
  • Det er tilladt at bo 1 eller 2 personer i boligerne, der har en størrelse på 49–50 m² med ca. 20 m² fælles områder / tagterrasser.
  • Bygningen ligger på en sidegade til Rabalderstræde - og er placeret kun 1,1 km fra centrum af Roskilde og stationen. Der er ca. 4 km. til RUC. I nærheden er også det Tekniske Kollegie, Business College og Slagteriskolen, så alt kan hurtigt nås med en kort cykeltur.
  • Selve området er i rivende udvikling, og det er allerede fyldt med aktivitet så her er der masser af muligheder for de unge til at udtrykke deres kreative sider.​​

Nordkranen A/S - Gothersgade 14, 1.sal, 1123 København K.  - Tlf.: 44 52 20 20