Fairway house

Adresse:​

Arne Jacobsens Allé 7, 2300 København S

Areal:

14.855 m²

Ejendomstype:

Multibrugerhus

Arkitekt:

DOMUS Arkitekter

Byggeperiode

2007-2009

Arne JacobsensAllé

Ørestaden

  • Erhvervshuset ”Fairway House" er opført som et multibrugerhus, hvor lejemålene er indrettet med stor fleksibilitet i størrelser fra ca. 156 m²og op til lejemål på ca. 6.000 m². Ejendommens samlede etageareal udgør 16.799m²
  • Med sit fleksible bygnings-layout sætter "huset" lejeren i centrum. Uanset om man vælger en lokale opdeling med traditionel indretning eller foretrækker "New Ways of Working" i storrumkontorer.
  • Fairway House er opført som en Facility Management Bygning, med blandt andet fælles reception, kantine og mødefaciliteter, hvilket giver den enkelte lejer mulighed for en mere effektiv udnyttelse af lokalerne.
  • Med Facility Management konceptet slipper den enkelte lejer for at tage sig af sit lejemåls driftsopgaver, idet ”husets” fælles lejerforening klarer blandt andet driften af Facility Desk, postekspedition, kantine og køkken samt klargøring af mødelokaler etc.
  • Stueetage og den indskudte etage er udformet som arealer med en åben karakter og er indrettet med publikums-orienterede funktioner møderum samt kantine.

Nordkranen A/S - Gothersgade 14, 1.sal, 1123 København K.  - Tlf.: 44 52 20 20