”Marmormolen”

Adresse:​

Marmorvej

Areal:

14,000 m² + 14,000 m² 

Ejendomstype:

Lejeboliger

Arkitekt:

Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Byggeperiode

2013 – 2015 / 2015 - 2016

Marmormolen

Copenhagen

  • 1. etape af Marmormolen dækker et areal på i alt 33.000 m² fordelt over 128 lejligheder på i alt 14.000 m² og 19.000 m² P-kælder i 2 plan med 600 p-pladser.
  • 2. etape består af 131 lejligheder. De fleste boliger er 3- og 4- værelses med et gennemsnitligt areal på 105 m².
  • Foruden de 259 lejligheder rummer byggeriet  4 erhvervslejemål og et fælleslokale i stueplan.
  • Det samlede byggeri ”Marmorbyen” er opført i robuste materialer, som afspejler havnebeliggenheden. Byggeriet består af 12 selvstændige byggeafsnit, hvor 8 byggerier fremstår vinklede og 4 som rektangulære blokke. Alle boliger har altaner, som er tilbagetrukket og vinklet i forhold til bygningskroppen og med udsigt til havnebassinerne.
  • Boligerne omkranses af vand i kraft af 3 nybyggede kanaler, hvoraf den ene løber gennem byggeriet og dermed opdeler det i 2 selvstændige boligøer. En fremtidig kanal vil afgrænse boligøerne mod vest. Herudover er der lagt vægt på at etablere mange fælles gårdrum i høj kvalitet.​

​Marmorbyen – hvor havn møder by

Marmorværket var en af Frihavnens første industrivirksomheder og har givet navn til Marmormolen. Nu rummer molen også Marmorbyen – Nordhavns første, eksklusive lejeboligområde. Her er en international stemning med FN Byen som nærmeste nabo og med udsigt til Øresund og Sverige.

Det attraktive bolig, butiks- og erhvervsområde Århusgadekvarteret skyder op på den anden side af havnebassinet.
Brede trætrapper lægger op til afslapning ved kanalerne, der løber langs området og skaber en unik, maritim stemning lige uden for din hoveddør.

I spændende kontrast til det åbne havneareal slynger intime gangstier sig mellem husene og giver adgang til et væld af grønne oaser.

Himmel, hav og masser af frisk luft. Lige ved Østerbro og kun et par kilometer fra Kongens Nytorv.

​Boliger med udsigt til by, himmel og hav

Lejlighederne varierer i størrelse fra de mindste på 78 m2 til de største på 151 m2 placeret i tårnbygningerne.

Boligerne sikrer med deres høje vinduespartier et fantastisk kig mod vandet og himlen, ligesom der i alle boliger er adgang til tilbagetrukne altaner.

Lejlighederne har mange forskellige planløsninger, der gør det muligt at finde netop den lejlighed, der passer til din livsstil.

Bygningerne følger nordisk byggetradition med enkle linjer og imponerende lysindfald. Fælles for boligerne er store lyse trapperum, entré med skabe og et centralt placeret køkken- og opholdsareal.

Alle boliger har tilknyttet depotrum i enten lejligheden eller kælderen.

Under Marmorbyen etape 1 er der mulighed for at tilkøbe underjordiske p-pladser til din bil.

Nordkranen A/S - Gothersgade 14, 1.sal, 1123 København K.  - Tlf.: 44 52 20 20